1
Vote

Unable to get format text

description

Although the add-in installs fine, I am unable to get it to format anything. I receive the error message shown in the screenshot I attached.
 
Might this be a configuration issue?

file attachments

comments

nesteruk wrote Feb 17, 2009 at 7:27 PM

I have exactly the same problem.

adamfort wrote Mar 11, 2009 at 2:19 PM

I am running Vista with Office 12 and have the same problem. I fixed it by running Sysinternals Process Monitor (set to monitor: Path Ends With XML).

When I attempted to format code, it tried to access the path:
C:\Users\afort\AppData\Local\Apps\2.0\8WQ7KBWO.DAL\KMDVNMRP.7AT\wild..vsto_23244ed16376c29f_0001.0000_7593669e55675a88

I have attached the language resources that this application uses pulled out of the source code directory.

Ideally, the install will put these files either to a known location or embedded into the library.

adamfort wrote Mar 11, 2009 at 2:19 PM

I am running Vista with Office 12 and have the same problem. I fixed it by running Sysinternals Process Monitor (set to monitor: Path Ends With XML).

When I attempted to format code, it tried to access the path:
C:\Users\afort\AppData\Local\Apps\2.0\8WQ7KBWO.DAL\KMDVNMRP.7AT\wild..vsto_23244ed16376c29f_0001.0000_7593669e55675a88

I have attached the language resources that this application uses pulled out of the source code directory.

Ideally, the install will put these files either to a known location or embedded into the library.

wrote Mar 11, 2009 at 2:19 PM

wrote Feb 14, 2013 at 1:23 AM